Antena 3 CNN Actualitate În pădurea Păuleşti se desfăşoară Heavy Riders Bike Fest

În pădurea Păuleşti se desfăşoară Heavy Riders Bike Fest

În pădurea Păuleşti se desfăşoară Heavy Riders Bike Fest
Sursa foto: Bikers
29 Aug 2009   •   19:59

Adrenalină, cai putere, haine din piele nonconformiste, tatuaje şi fete care mai de care mai frumoase, toate pe două roţi, lângă Ploieşti, în pădurea de la Păuleşti. Timp de trei zile, peste 1.000 de împătimiţi ai motoarelor şi ai muzicii rock din toată ţara şi-au dat întâlnire la cea de-a doua ediţie a festivalului Heavy Riders Bike Fest. 500 dintre proprietarii bolizilor pe două roţi au defilat sâmbătă pe străzile Ploieştiului.

Veniţi de la sute de kilometri depărtare, motocicliştii au vrut să demonstreze conducătorilor auto că şi ei sunt participanţi la trafic şi că au drepturi egale cu ceilalţi de pe şosea. Motocicliştii spun că sunt îngrijoraţi de numărul tot mai mare de accidente rutiere în care au fost implicaţi cei pe două roţi.

Mersul pe două roţi este însă un sport periculos atât din cauza motocicliştilor teribilişti, dar şi a şoferilor din trafic.

Dupa terminarea paradei, motocicliştii s-au întors la locul în care are loc festivalul. Urmează o seară fierbinte - condimentată din plin cu ce le place acestora mai mult - grătare cu mici şi bere din belşug, concerte rock in aer liber şi concursuri care mai de care mai năstruşnice.

Antena 3

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close