Antena 3 CNN Actualitate Încă o maşină confiscată la Guvern

Încă o maşină confiscată la Guvern

Încă o maşină confiscată la Guvern
05 Mai 2007   •   18:44
Guvernul a descoperit o altă maşină din confiscările de droguri. Pentru a evita eventualele surprize, de această dată maşina va fi supusă celor mai amănunţite verificări. După scandalul iscat joi cu cele 60 de kilograme de heroină, Secretariatul General al Guvernului a cerut o inventariere a tuturor maşinilor. Aşa a fost descoperit un microbuz care provine dintr-o confiscare de droguri. Însă spre deosebire de maşina sport descoperită cu heroină, acest autoturism este pus în circulaţie.

Chiar şi aşa, preţ de o săptămână autorităţile vor avea grijă să verifice fiecare centimetru din această maşină. Şi asta deoarece scandalul cu heroină s-a lăsat cu foarte multe anchete. Maşina vedetă l-a impresionat şi pe premierul Tăriceanu, după cum a declarat fostul secretar al Guvernului, Radu Stroe.

Procurorul general al României s-a arătat indignat de modul în care informaţia a ajuns la presă. Surse din Parchet susţin că, de fapt, cantitatea de stupefiante ar fi trebuit să folosească drept momeală la reţinerea unuia dintre bărbaţii arestaţi în 2002, dar eliberaţi între timp. La vremea respectivă Ferdi Berirmen, unul dintre bărbaţii reţinuţi la vamă şi cel care conducea maşina cu droguri, era printre primii zece cei mai bogaţi oameni de afaceri din Turcia.

Antena 3

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close