Antena 3 CNN Actualitate "Vieți omenești pierdute. Durere. Groază!": Primele declarații ale martorilor incendiului din București

"Vieți omenești pierdute. Durere. Groază!": Primele declarații ale martorilor incendiului din București

Au apărut primele declarații ale martorilor incendiului devastator, izbucnit la un bloc din București. Doi oameni au murit, iar alte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, între care și un copil.

de Ioana Mircea    |    13 Apr 2024   •   19:58

Unul dintre martorii incendiului devastator la un bloc cu opt etaje din București, care a ucis două persoane și a rănit alte zece, între care și un copil, a povestit cum s-a întâmplat totul.

"Ieșeau flăcările pe balcon și pe geamuri și s-a extins și sus la etajul opt și apoi au bubuit geamurile. Am văzut oameni care au ieșit speriați la ferestre  Cert este că groaza mare a fost când s-a auzit că sunt doi oameni înăuntru.

Vieți omenești pierdute. Durere. Groază. Și mai ales frica de a nu se extinde și mai rău. Se desprindea aerul condiționat de perete și termopanul. Cădeau fâșii. Geamurile bubuiau și cădeau. Oamenii de la balcoane strigau: Sunați, sunați la pompieri! Am strigat și eu și toată lumea. Prima dată a venit o mașină de Poliție. Dânșii au sunat la 112", a spus unul dintre martorii incendiului, o femeie.

Un incendiu a cuprins astăzi un imobil de tip P+8, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din București. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la etajele 7 și 8, pe fațada clădirii. Toți locatarii au fost evacuați din clădire.

Apelul la numărul de urgență 112 a fost primit în jurul orei 17:30. Pompierii s-au luptat mai bine de o oră cu flăcările.

×
Subiecte în articol: incendiu București martori declaraţii
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close