Antena 3 CNN Actualitate Incendiu devastator la Vadu. Un recipient sub presiune a explodat. Primele imagini de la fața locului

Incendiu devastator la Vadu. Un recipient sub presiune a explodat. Primele imagini de la fața locului

Incendiu devastator la Vadu. Un recipient sub presiune a explodat. Primele imagini de la fața locului
Sursa foto: Foto: replicaonline
08 Iul 2016   •   12:03

Incendiu cumplit la Vadu, județul Constanța! Flăcările au mistuit o cherhana din zonă, în urmă rămânând numai cenușă. Munca pompierilor a fost îngreunată de vânt, care amenința să extindă focul. Un recipient sub presiune a explodat, dar nu au fost înregistrate victime.

Pericolul era cu atât mai mare cu cât în interior se aflau mai multe butelii.    

Din spațiul incendiat au fost scoase cinci recipiente sub presiune, dintre care patru încărcate cu propan și una cu butan. Un recipient a explodat (robinet expulzat) fără să producă victime. Incendiul a distrus acoperișul (din stuf) și structura din lemn. Ard în continuare materiale din PVC, poliuretan - plastic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) "Dobrogea", Anca Chiriţă, amplasamentul ce deservea un punct pescăresc la Marea Neagră, era o construcţie uşoară sezonieră, din scândură acoperită cu stuf şi cu podea de lemn, care a ars în totalitate.

”Este prematur să discutăm despre o cauză pentru că pompierii încă intervin. Este o intervenție destul de dificilă, pentru că este aproape de plajă, este o zonă cu foarte multă vegetație uscată și departe de orice posibilitate de a încărca mașinile. Au participat mai multe autospeciale”, a declarat reporterul Antena 3.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close