Antena 3 CNN Actualitate Incendiul de la stația de metrou Piața Romană a fost stins. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Incendiul de la stația de metrou Piața Romană a fost stins. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Incendiul de la stația de metrou Piața Romană a fost stins. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale
12 Apr 2016   •   16:30

Un incendiu a izbucnit, marți după-amiaza, în stația de metrou Piața Romană din Capitală. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, au declarat reprezentanţii Metrorex.

UPDATE - Incendiul din stația de metrou Piața Romană a fost stins, scrie digi24.ro.

UPDATE- Garniturile de tren continuă să circule pe magistrala Berceni - Pipera, insă nu mai opresc în staţia de metrou Piaţa Romană. Circulaţia trenurilor a fost oprită pe magistrala Berceni-Pipera, din cauza unor degajări mari de fum pe tunel.

Imagini de la incendiu izbucnit la stația de metrou Piața Romană

UPDATE - Unele persoane au fost evacuate cu măşti de oxigen. Operaţiunea de evacuare a fost dificilă. Cel puțin 40 de oameni au mers prin tunel, de la tren, până la peron.

Reprezentanţii Metrorex susţin că ar fi vorba de o defecţiune la un panou electric, care a dus la degajarea unui fum gros în staţia de metrou Piaţa Romană.

Incendiu la Metroul din Romană

Posted by Roman Ion Cristian on Tuesday, April 12, 2016

O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma expunerii la fum şi a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Pompierii intervin cu opt autospeciale, dintre care şase de stingere şi două de descarcerare şi şase ambulanţe SMURD, pregătite să acorde primul ajutor.

×
Subiecte în articol: metrou
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close