Antena 3 CNN Actualitate Incendiu la o fabrică de încălţăminte din Mogoşoaia (VIDEO)

Incendiu la o fabrică de încălţăminte din Mogoşoaia (VIDEO)

Incendiu la o fabrică de încălţăminte din Mogoşoaia (VIDEO)
Sursa foto: Incendiu
01 Noi 2009   •   09:37

Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineaţă la o fabrică de încălţăminte din Mogoşoaia. Nouă ore s-au străduit pompierii să oprească flăcările, fumul însă persistă în zonă. Cauza incendiului este prematur de stabilit, dar cel mai probabil este vorba de un scurt circuit. Zeci de pompieri din Ilfov şi Bucureşti au intervenit la fabrica în flăcări.

Dincolo de pagube, vorbim şi de o poluare serioasă. Norul gros de fum se observa duminică dimineata chiar de la o distanţă de 20 de km. Patru oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma intoxicării cu fum. Garda de Mediu a stabilit că în zonă aerul a fost extrem de poluat.

De altfel firma se află de mai multă vreme în atenţia autorităţilor, după ce nu a respectat prevederile legale legate de protecţia mediului. Fabrica a mai fost amendată recent cu 60.000 de lei pentru depozitarea necorespunzătoare a materialelor inflamabile.

Proprietara fabricii a avut şi ea nevoie de asistenţă medicală, după ce a intrat în şoc când şi-a văzut imobilul transformat în scrum.

Antena 3



Antena 3

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close