Antena 3 CNN Actualitate Incendiu lângă Făgăraş. O autospecială de lansare piese artilerie a luat foc în timpul unor exerciţii de tragere

Incendiu lângă Făgăraş. O autospecială de lansare piese artilerie a luat foc în timpul unor exerciţii de tragere

Incendiu lângă Făgăraş. O autospecială de lansare piese artilerie a luat foc în timpul unor exerciţii de tragere
07 Oct 2008   •   15:12

O autospecială de lansare piese artilerie a luat foc, marţi după-amiază, într-un poligon de tragere al Armatei aflat în apropiere de Făgăraş, judeţul Braşov, fără ca vreo persoană să fie rănită în urma incidentului, transmite corespondentul Mediafax. Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, colonel Stelian Rechiţean, spune că incidentul a avut loc în timpul unor exerciţii de tragere în apropiere de poligonul Cincu, de lângă Făgăraş, în afara zonei DN 1. "Se executau câteva manevre speciale şi s-a produs acest început de incendiu. În acest moment zona este izolată, iar focul a fost stins", a declarat şeful ISU Braşov, pentru Mediafax.
Pentru stingerea incendiului care a izbucnit în jurul orei 13.00, au intervenit două autospeciale ale pompierilor, a adăugat Rechiţean.
Acesta a mai spus că în urma incendiului nu au fost înregistrate pagube materiale "foarte mari" şi nu s-au înregistrat vicitme.
Sursă foto: www.mapn.ro
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fagaras Brașov
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close