x close

Incident şocant pe autostrada Sibiu - Orăştie. Un şofer circula pe contrasens - VIDEO

de D.G.    |    30 Dec 2015   •   11:27
Incident şocant pe autostrada Sibiu - Orăştie. Un şofer circula pe contrasens - VIDEO  817 foto: captura Youtube
Incident șocant pe autostrada Sibiu – Orăștie, în apropiere de Sebeș, la sfârșitul săptămânii trecute, filmat de un participant la trafic. Un autoturism care circula pe contrasens, în condiții de ceață ar fi putut provoca o adevărată tragedie, scrie ziarulunirea.ro.

Așa cum se vede în imagini, șoferul vinovat nici măcar nu pare să-și fi dat seama că circulă pe banda greșită, rulând cu viteză pe lângă parapeții despărțitori de pe mijlocul autostrăzii.

Cel care a filmat întâmplarea a rămas atât de surprins încât, după câteva secunde de tăcere, a reușit doar să spună: ”Măi, ăla vine pe contrasens!”.

El a publicat video-ul pe o rețea de socializare, cu comentariul: ”Așa se circulă la Sebeș pe autostradă. Atenție la nebuni. Era să ne omoare”, iar răspunsul prieteilor a fost pe măsură: ”Inconstiență totală, câtă prostie… fără cuvinte! Suspendarea carnetului și amenzi usturătoare!”; ”Ce oameni nebuni!Cine le dă la ăștia permisele?” sau ”Probabil nu a văzut autostradă în viața lui și omul credea că merge pe banda lui”.

Dacă va fi identificat pe baza imaginilor video, șoferul inconștient se va alege cu permisul suspedant şi cu o amendă usturătoare.

sursa: Youtube

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati