Antena 3 CNN Actualitate Inedit A mers la magazin la cumparaturi, insa s-a trezit criticata in ultimul hal: "Cum sa te imbraci asa, nu vezi ca ai peste 100 de kilograme?!"

A mers la magazin la cumparaturi, insa s-a trezit criticata in ultimul hal: "Cum sa te imbraci asa, nu vezi ca ai peste 100 de kilograme?!"

A mers la magazin la cumparaturi, insa s-a trezit criticata in ultimul hal: "Cum sa te imbraci asa, nu vezi ca ai peste 100 de kilograme?!"
05 Iul 2016   •   10:57

Brynne Huffman a mers linistita la magazin pentru a-si face cumparaurile cand s-a trezit cu un comentariu destul de rautacios din partea unei femei in varsta de 60 de ani.

"Se uita la mine si imi zice ca parul imi sta minunat, dar ca ar trebui sa ma gandesc de doua ori inainte sa imi pun acei pantaloni scurti" a povestit Brynne.

Femeia a dezvaluit ca acel comentariu a deranjat-o destul de tare si a facut-o sa se simta foarte prost. 

"Tot ce mi-am dorit a fost sa merg acasa si sa ma schimb de acei pantaloni si asta m-a infuriat la culme. Tot ce am de zis este ca poate tu ai o problema cu corpul meu, insa eu nu.Si m-am luptat foarte mult cu aceste prejudecati incat sa nu vreau sa am o problema cu corpul meu. Femeilor, nu va criticati una pe cealalta, venerati-va intre voi!" a mai spus Brynne. 

×
Subiecte în articol: magazin tinuta pantaloni
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close