Antena 3 CNN Actualitate Inedit A postat pe Facebook o poză cu o pereche de pantaloni pătați cu sânge. Ce s-a întâmplat după puțin timp - FOTO

A postat pe Facebook o poză cu o pereche de pantaloni pătați cu sânge. Ce s-a întâmplat după puțin timp - FOTO

A postat pe Facebook o poză cu o pereche de pantaloni pătați cu sânge. Ce s-a întâmplat după puțin timp - FOTO
Sursa foto: Foto: Facebook/  Petra Vinberg Linder
21 Iul 2017   •   10:33

O moașă din Suedia a postat pe Facebook o imagine care a devenit rapid virală. Imaginea prezintă uniforma asistentei medicale, la finalul unei ture extrem de agitate. 

„Asta înseamnă să fi moașă pe tura de noapte. Am avut trei nașteri azi. Nu ai nici măcat timp să te duci la toaletă sau să-ți schimbi uniforma. Mulțumesc și noapte bună”, a scris Petra Vinberg Linder, în mesajul care însoțește imaginea pe Facebook. 

Inițial, femeia a postat poza numai pentru prietenii săi, apoi a făcut-o publică. Fotografia a fost preluată de mai multe publicații din Suedia.

Petra Vinberg Linder susține că a postat această imagine pentru a le arăta oamenilor ce înseamnă să fi moașă în Suedia. Femeia este nemulțumită de condițiile de muncă și de faptul că atât ea, cât și colegii săi sunt epuizați la finalul unei ture. 

„Este o muncă foarte dificilă. Îmi iubesc munca, eu mi-am ales-o, eu am ales să lucrez în domeniul ăsta. După nopți ca asta, însă, mă întreb cât voi putea rezista. Am 40 de ani și intenționez să lucrez până la 65 de ani, dacă starea de sănătate îmi va permite. Dar sunt foarte mulți oameni care și-ar dori să lucreze în domeniul aceasta, dar nu o fac din cauza condițiilor de muncă”, a declarat Petra Vinberg Linder, potrivit www.independent.co.uk. 

 

×
Subiecte în articol: asistenta medicala sange pantaloni
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close