Antena 3 CNN Actualitate Inedit Momentul emoționant în care doi căței ai străzii dorm sub bradul de Crăciun dintr-un magazin

Momentul emoționant în care doi căței ai străzii dorm sub bradul de Crăciun dintr-un magazin

Doi căței ai străzii și-au găsit liniștea, în postul Crăciunului, sub bradul împodobit dintr-un magazin, unde au adormit. Imaginile au ajuns virale pe internet.

Momentul emoționant în care doi căței ai străzii dorm sub bradul de Crăciun dintr-un magazin
Sursa foto: TikTok | sessile_the_dog
de Ioana Mircea    |    24 Noi 2023   •   14:09

Moment inedit în postul Crăciunului. Doi câini maidanezi au fost lăsați să doarmă sub bradul împodobit dintr-un magazin de bricolaj din Grecia, care este prezent și pe piața din țara noastră.

Imaginile surprinse s-au viralizat imediat pe TikTok, strângând peste 35.000 de aprecieri și sute de comentarii. În materialul video se vede cum cei doi patrupezi stau cuminți, întinși pe blănița de sub bradul de Crăciun și dorm.

Citește și: Moment uluitor în curtea unei școli din Brașov. Un cerb și-a făcut apariția în timpul orelor

Se pare că nu este prima dată când acest lucru se întâmplă în magazinul respectiv, acesta încurajând astfel de comportamente, oferind locuri calde, unde câinii străzii se pot adăposti. De asemenea, când nu dorm, cei doi câini au acces în magazin, potrivit dcnews.ro.

@sessile_the_dog #leroymerlin #σκυλος #dog #φοργιου #φοργιουπειτζ #stray ♬ Rockin' Around The Christmas Tree - Brenda Lee

×
Subiecte în articol: brad Crăciun caini vagabonzi Grecia
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close