x close

Era îndrăgostit și simțea că fata nu-i răspunde la sentimente așa cum și-ar fi dorit. Așa că tânărul din Sălaj a căutat ajutor disperat la clarvăzătoare. După câteva luni, ceva năucitor i s-a întâmplat

11 Apr 2019   •   00:04
Era îndrăgostit și simțea că fata nu-i răspunde la sentimente așa cum și-ar fi dorit. Așa că tânărul din Sălaj a căutat ajutor disperat la clarvăzătoare. După câteva luni, ceva năucitor i s-a întâmplat  Foto: Pixabay.com

Era îndrăgostit și disperat că fata nu-i răspunde la sentimente așa cum și-ar fi dorit.

Așa că tânărul din Sălaj a căutat ajutor disperat la două clarvăzătoare din Prahova. 

După câteva ședințe, ceva de-a dreptul năucitor i s-a întâmplat. Pierduse o adevărată avere. 

Și-a dat seama că în tot acest timp a fost înșelat, așa că a anunțat poliția. 

În perioada 19 ianuarie-15 februarie, tânărul le-a plătit celor două femei circa 73.000 de lei în schimbul promisiunilor acestora că îi vor rezolva problemele în dragoste. După ce a făcut nu mai puţin de 13 tranzacţii, sălăjeanul şi-a dat seama că totul este o păcălească, astfel că s-a adresat oamenilor legii.

Cercetările efectuate de către poliţiştii din Cehu Silvaniei au stabilit că, în perioada 19 ianuarie-15 februarie, cele două femei în vârstă de 18, respectiv 38 de ani, s-au prezentat ca fiind “clarvăzătoare –tămăduitoare” şi sub pretextul rezolvării unor probleme în dragoste au pretins şi primit în repetate rânduri diferite sume de bani de la tânărul din judeţul Sălaj.

Anchetatorii au reuşit să recupereze 57.600 lei, reprezentând 80% din sumă, banii fiind predaţi păgubitului, în cursul zilei de marţi, 9 aprilie, scrie adevarul.ro. 
 

Citeşte mai multe despre:

barbat inselat
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati