Antena 3 CNN Actualitate Inedit Muzeul Copiilor din Capitală se redeschide din 25 august

Muzeul Copiilor din Capitală se redeschide din 25 august

Muzeul Copiilor din Capitală se va redeschide din 25 august cu expoziția interactivă Fabrica de Jucării, în care copiii vor afla informații despre istoria și materialele folosite la construcția și asamblarea jucăriilor, până la procesul de reciclare a jucăriilor vechi.

Muzeul Copiilor din Capitală se redeschide din 25 august
Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Aug 2023   •   16:44

Expoziția interactivă Fabrica de Jucării va fi un spațiu al creativității construit special pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani, unde alături de întreaga familie pot explora și se pot distra împreună.

Expoziția propune mai multe zone tematice captivante. Astfel, micuții vor putea afla din ce sunt confecționate jucăriile, cum se prelucrează jucăriile sau cum se asamblează jucăriile.

Va fi amenajată o zonă unde copiii vor putea crea propriile jucării. De asemenea, vor putea afla despre importanța colectării și reciclării jucăriilor și vor putea descoperi jucării interactive și electronice, jocuri video și console de jocuri, tehnologii precum realitatea virtuală și augmentată, roboți și jucării programabile, imprimare 3D și multe altele.

Citeşte şi: "Casa hobbiților", un nou obiectiv turistic la marginea Sibiului. Povestea Boierului Ilie, românul îndrăgostit de viața trăită în mijlocul naturii

Muzeul Copiilor este un hub interactiv multifuncțional de învățare non-formală și experiențială în care copiii pot explora, învăța și se pot distra în același timp, scrie Mediafax.

De-a lungul anilor, Muzeul Copiilor a devenit o destinație preferată pentru familii, oferind expoziții interactive și educaționale menite să inspire și să încurajeze imaginația și creativitatea copiilor.

×
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close