Antena 3 CNN Actualitate Inedit ”Omul sfințește locul”. Modul uluitor în care a recondiționat un român o casă în paragină, cumpărată pentru ”pământ și locație”

”Omul sfințește locul”. Modul uluitor în care a recondiționat un român o casă în paragină, cumpărată pentru ”pământ și locație”

Un român a povestit, pe un grup de Facebook, cum a reușit să renoveze o casă veche de la țară, cumpărată în urmă cu trei ani. Transformarea i-a surprins internauți.

”Omul sfințește locul”. Modul uluitor în care a recondiționat un român o casă în paragină, cumpărată pentru ”pământ și locație”
Sursa foto: Facebook/Mutat la țară-viață fără ceas
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Ian 2024   •   14:45

”În urmă cu aproximativ trei ani am cumpărat o casă la țară. A fost o achiziție din impuls, văzut-cumpărat, fără să am un plan sau o idee despre ce o să fac acolo. A fost mai mult pentru pământ și locație, în speranța să pot să merg în weekend la iarbă verde”, a scris Cristian Velțan, cel care și-a împărtășit experiența, pe grupul de Facebook „Mutat la țară – viața fără ceas”.

Bărbatul a povestit că, după ce a cumpărat casa, a început să facă lucrări de recondiționare. În postarea sa, în care a publicat și de mai multe poze, el nu precizează locul exact în care se află locuința, ci doar județul Bistrița.

”Nu știu de ce m-a prins «flama» după ce am cumpărat-o și am început lucrul la casă, curte, gradină. Cu puține cunoștințe în domeniul construcțiilor, m-am apucat de treabă. Ce a ieșit se poate vedea în poze. Nu știu cât de bine e, dar pentru noi e perfect!”, a mai povestit bărbatul, care a atașat mai multe fotografii cu casa înainte de lucrări și la finalul lor.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini cu casa înainte și după recondiționare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Postarea a stârnit un val de reacții pozitive: ”Aveți mâini de aur”

Postarea a fost apreciată de peste 9.000 de oameni și a strâns peste 700 de comentarii și zeci de distribuiri.

„Minunat… Dacă cei care au posibilități materiale, ar adopta o asemenea căsuță, satul românesc ar fi salvat!”, a scris un internaut.

„Doamne, oameni buni, operă de artă ați făcut! Minunat, felicitări, și să vă bucurați mult de tot ce ați realizat!”, a scris altă persoană.

„Extraordinar ce ați reușit să faceți acolo! N-ai fi zis că se mai poate face ceva din acea căsuță veche. Ați avut o intuiție bună, curaj și putere de muncă”, a scris altul.

„Uau… de poveste! Feeeelicitări! S-o stăpâniți sănătoși și să vă bucurați de tot ce-ați reușit să faceți!”, a scris alt internaut.

„Omul sfințeste locul! Felicitări, aveți mâini de aur!”, a mai scris altul.

×
Subiecte în articol: casa paragină recondiționare
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close