Antena 3 CNN Actualitate Inedit Trucul simplu prin care o femeie a economisit banii pentru o garsonieră. Metoda ei a făcut înconjurul lumii

Trucul simplu prin care o femeie a economisit banii pentru o garsonieră. Metoda ei a făcut înconjurul lumii

Trucul simplu prin care o femeie a economisit banii pentru o garsonieră. Metoda ei a făcut înconjurul lumii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    11 Ian 2019   •   15:13

Marie C. Franklin este o jurnalistă americană care vrea să îi învețe pe oameni să economisească bani mai ușor. Metoda ei a fost preluată de site-ul time.com și s-a viralizat rapid.

Marie a povestit că, în urmă cu 12 ani, a luat o decizie care a îmbogățit-o. În loc să cheltuiască fiecare bancnotă de 5$ care îi cădea în mână, a ales să înceapă să le economisească.

„La acea vreme, aveam două fete la colegii private și, ca să fiu blândă, eu și soțul meu eram foarte stresați financiar. Atunci mi-am dat seama că dacă pun deoparte fiecare bancnotă de 5$ pe care o primesc rest pot să controlez mai bine economiile pe care le aveam atunci, iar strategia a dat rezultate. Fetele au terminat colegiul și sunt amândouă căsătorite acum. În plus, am economisit aproximativ 36.000 $ în hârtii de 5$. Cea mai bună parte a planului meu este că și tu poți să îl urmezi. Tot ce trebuie să faci este să îți iei angajamentul să pui deoparte cei 5$”, a scris Marie C. Franklin pe time.com.

×
Subiecte în articol: truc
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close