Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un primar cere desfiinţarea liceului din localitate, după ce niciun elev n-a promovat la Capacitate şi Bacalaureat

Un primar cere desfiinţarea liceului din localitate, după ce niciun elev n-a promovat la Capacitate şi Bacalaureat

Un primar cere desfiinţarea liceului din localitate, după ce niciun elev n-a promovat la Capacitate şi Bacalaureat
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Iul 2017   •   19:45

După dezastrul de la Bacalaureat și Evaluarea Națională, unde niciun elev de la Liceul Teoretic „Gheorghe Ionescu Şişeşti“ nu a reuşit să promoveze, primarul comunei mehedinţene Şişeşti vrea să desfiinţeze acest liceu, scrie adevarul.ro.

Într-o postare pe contul său de Facebook, edilul de la Şişeşti, pe nume Marian Răducan, spune că vinovaţi pentru aceste rezultate slabe sunt în primul rând profesorii Liceului Teoretic ”Gheorghe Ionescu Şişeşti”:

„Pentru cadrele didactice din cadrul Liceului Gheorghe Ionescu Şişeşti cred că a le spune RUŞINE e prea mult! Capacitate 0 elevi care au obţinut o medie de 5, Bacalaureat 0 elevi care au obţinut promovarea! Atunci, întreb, de ce se mai prezintă aceşti dascăli, dacă putem să le mai spunem dascăli, la Liceul Teoretic Gheorghe Ionescu Şişeşti? Doar ca să le plătim naveta din banii localnicillor, doar să o ia la fugă la ora 14 spre microbuzul pus la dispoziţie gratuit ca să vină să-şi ridice salariile?”, a scris primarul pe Facebook.
 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close