Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un tânăr își găteşte mâncarea în maşina de spălat

Un tânăr își găteşte mâncarea în maşina de spălat

Un tânăr își găteşte mâncarea în maşina de spălat
Sursa foto: Foto: pixabay
25 Apr 2017   •   14:40

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Tel Aviv, Israel, a lansat mâncarea la pungă pe care o poţi prepara în timp ce speli rufele. În acest fel poți face economie, dar câștigi și timp pentru tine, potrivit The Guardian.

„M-a fascinat un curs de gătit alimente sigilate în ambalaje vidate, care apoi se introduceau în apă şi erau lăsate la fiert. După un anumit interval de timp, punga se desfăcea şi produsul se punea direct pe farfurie. Aşa că am băgat într-un astfel de ambalaj o bucată de carne şi am pus-o în maşina de spălat la o temperatură de 58 de grade Celsius şi o durată de spălare de 2 ore şi jumătate (n.r. adică programul de spălare pentru sintetice). A fost delicioasă. La legume a fost mai simplu: am băgat punga la un program de “bumbac” şi au fost gustoase”, a explicat tânărul.

Câteva dintre preparate ce pot fi gătite la “maşina de spălat” sunt somonul cu legume, paste şi anumite fructe de mare.

„Vreau să deschid o spălătorie de rufe în New York şi la fiecare spălare clienţii să “gătească” printre rufele lor un meniu pentru oamenii străzii”, a mai declarat studentul de la Academia Bezalel de Artă şi Design din Ierusalim.

O pungă cu mâncare ambalată pentru maşina de spălat poate costa între 2,2 dolari respectiv, 5 dolari.

 

×
Subiecte în articol: mancare
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close