Antena 3 CNN Actualitate Inedit Metoda inedită prin care un bărbat vrea să-şi oblige vecina să-şi schimbe aspiratorul: "Mi-am luat o sirenă industrială"

Metoda inedită prin care un bărbat vrea să-şi oblige vecina să-şi schimbe aspiratorul: "Mi-am luat o sirenă industrială"

Pentru unii, viața la bloc reprezintă o adevărată provocare. Este și cazul unui bărbat din Spania. Enervat la culme de zgomotele unei vecine ,individul a decis să se ”răzbune” și să-i dea o lecție.

Metoda inedită prin care un bărbat vrea să-şi oblige vecina să-şi schimbe aspiratorul: "Mi-am luat o sirenă industrială"
Sursa foto: Pixabay
de Roxana Mihăiescu    |    27 Oct 2023   •   13:51

După ce a vorbit cu vecina de la etaj și nu a ajuns la o înțelegere, un bărbat a decis să lase un mesaj postat la avizier, pentru ca toți membrii asociației să afle despre problemele cu care el se confruntă.

Una dintre nemulțumiri este legată de zgomotele din cauza aspiratorului. 

”Mai presus de toate, un aspirator care, de fiecare dată când îl porniți, face să pară că acoperișul va cădea peste noi. Aparatul generează un zgomot de parcă aspiră”, a scris bărbatul pe anunțul postat la avizier.

Citește și: Când poți păstra, de fapt, fructele din pomii vecinilor. Puţini oameni care stau la curte ştiu asta! 

Individul a mărturisit că a încercat să discute cu femeia respectivă despre fiecare problemă, însă nu s-a rezolvat nimic.

”Am invitat-o ​​să coboare la noi acasă ca să audă și ea zgomotul pe care îl genera de fiecare dată când pornea aspiratorul. Acest tip de aspirator nu respectă decibelii pentru a locui într-o comunitate”, mai spune bărbatul.

Văzând că nu există cale de scăpare, bărbatul a venit el cu o soluție în acest sens.

”Mi-am cumpărat o sirenă industrială. Dacă, pe baza acestei note informative, nu îți cumperi un alt aspirator normal și vei continua să folosești acea betoniera pe care o ai, începând cu 1 noiembrie, de fiecare dată când pui aspiratorul, voi activa sirenă urmând aceleași criterii pe care le are vecina: de la 8 dimineața până la 22:00 puteți face orice zgomot doriți”, a avertizat bărbatul, notează Știri Diaspora.
 

×
Subiecte în articol: vecini viata la bloc Spania
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close