Antena 3 CNN Actualitate Infotrafic. Doi tineri au murit într-un grav accident, la ieşirea din Prejmer

Infotrafic. Doi tineri au murit într-un grav accident, la ieşirea din Prejmer

Infotrafic. Doi tineri au murit într-un grav accident, la ieşirea din Prejmer
08 Dec 2008   •   09:04

Zăpada căzută în ultimele zile a blocat circulaţia pe mai multe drumuri din ţară. Pe Drumul Naţional 1, între Turda şi Cluj, poliţiştii au fost nevoiţi să oprească circulaţia pe ambele sensuri, pentru mai bine de două ore, din cauza ninsorii abundente. Abia aproape de miezul nopţii, şoferii şi-au putut continua traseul.
De drumuri înzăpezite, viscol şi ger au avut parte şi şoferii care s-au aflat, luni seară, pe şoselele din Maramureş, Harghita sau Bistriţa-Năsăud.
Poliţiştii îi avertizează pe şoferi că trebuie să fie pregătiţi cu lanţuri de iarnă, pentru că ninsorile abia au început.
În zonele în care nu a nins, ploaia a creat probleme la fel de mari în trafic. Doi bulgari şi un român au ajuns la spital, după ce, pe o ploaie torenţială, şoferul bulgar a încercat o depăşire, dar a derapat şi-a intrat într-o altă maşină. A fost necesară intervenţia unui echipaj de la descarcerare pentru a-i scoate pe bulgari din caroseriile distruse.
În urma accidentului, circulaţia pe drumul care leagă localităţile sibiene Cristian şi Săcel a fost blocată.
Un alt accident rutier grav a avut loc, luni, la ieşirea din Prejmer spre Braşov, unde doi tineri au murit zdrobiţi în maşina cu care se grăbeau spre casă. Aceştia se îndreptau spre Braşov, după ce îşi făcuseră rezervare pentru Revelion, la o pensiune din Prejmer. Şoferul a intrat cu maşina sub o utilitară, după ce a încercat să facă o depăşire fără să se asigure.
În Gorj, o tânără de 20 de ani, însărcinată în luna a şaptea, a provocat un accident rutier grav, după ce nu s-a asigurat când a intrat într-o intersecţie, în localitatea Câmpul Mare. Tânăra, care îşi luase carnetul în urmă cu doar câteva luni, a vrut să-şi ducă soţul şi părinţii acestuia la o petrecere. În urma accidentului, însă, socrii au murit, iar soţul a fost transportat în stare gravă la spital. Tânăra şoferiţă este cerecetată acum pentru omor din culpă.
În Dâmboviţa, un şofer era cât pe ce să-şi piardă viaţa pentru că ciobanii şi-au lăsat oile să treacă nestingherite un drum naţional. Şoferul a lovit turma în plin, iar 15 animale au murit. Bărbatul n-a păţit nimic, însă maşina a fost grav avariată. Cei doi ciobani trebuie să platească şi reparaţiile autoturismului şi să -i despăgubească şi pe stăpânii animalelor. Paguba se ridica la 5.000 de lei.
Observator

×
Subiecte în articol: accident rutier Infotrafic Brașov
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close