Antena 3 CNN Actualitate Întârzieri la trenuri, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile | Ce rute sunt afectate. Anunţul CFR Călători

Întârzieri la trenuri, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile | Ce rute sunt afectate. Anunţul CFR Călători

Mai multe trenuri înregistrează întârzieri din cauza condițiilor meteo nefavorabile ce au condus la căderi de copaci în gabaritul căii ferate și la întreruperea temporară a alimentării cu energie electrică. Ce rute sunt afectate. Anunţul CFR.

Întârzieri la trenuri, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile | Ce rute sunt afectate. Anunţul CFR Călători
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Dani Amariei
de Claudia Popovici    |    25 Iun 2023   •   17:58

Potrivit CFR Călători, circulația trenurilor a fost afectată de pe secțiile Petroșani – Târgu Jiu, Gheorgheni – Toplița, Timișoara-Caransebeș. Acolo, din cauza vremii pe calea ferată au fost blocată de copacii căzuți, iar alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă temporar. 

În acest context, CFR Călători a pus la dispoziția managerului de infrastructură – CFR SA, locomotive diesel pentru a permite tranzitarea zonelor afectate, după redeschiderea circulației.

"Programul de circulație în zonele afectate de vremea nefavorabilă se desfășoară în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

În funcție de evoluția fenomenelor atmosferice, sunt posibile și alte decalări ale orariilor trenurilor. CFR Călători este în permanent contact cu managerul infrastructurii feroviare, CFR SA pentru rezolvarea operativă a tuturor problemelor, astfel încât toate trenurile și călătorii să ajungă la destinație în siguranță", transmite CFR Călători în cadrul unui comunicat de presă. 

×
Subiecte în articol: CFR Calatori intarzieri trenuri
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close