Antena 3 CNN Actualitate Interpol, cu ochii pe cazul criminalului de la Caracal: "Mie mi se pare că Dincă este o persoană cu probleme mari din punct de vedere psihic”

Interpol, cu ochii pe cazul criminalului de la Caracal: "Mie mi se pare că Dincă este o persoană cu probleme mari din punct de vedere psihic”

Interpol, cu ochii pe cazul criminalului de la Caracal: "Mie mi se pare că Dincă este o persoană cu probleme mari din punct de vedere psihic”
06 Aug 2019   •   16:17

Chestorul Paolo Sartori, fost director din INTERPOL pentru Europa de Est, care a petrecut 17 ani în România, intervine în controversele legate de cazul crimelor de la Caracal.

Sartori spune că s-a interesat în Italia dacă Gheorghe Dincă ar fi implicat în traficul de persoane din Peninsulă.

"Eu m-am interesat un pic si referitor la acest caz am auzit colegii că nu sunt informații despre asta. Cel arestat pentru acest tragic eveniment a trăit în Italia, dar în baza noastră de date nu avem evidențe despre ce a făcut și din ce informații avem noi nu are legătură cu rețele de trafic de persoane”, a declarat acesta la Digi 24.

Sartori a făcut și o analiză sumară a lui Dincă. 

„Din ce am citit eu, mi se pare că e o persoană... adică un traficant de persoane nu are intenția să omoare persoana traficată. Ei de obicei nu fac actele de violență fizică personală, de viol. Ei se ocupă doar de profit. Mie mi se pare ca asta este o persoană cu probleme mari din punct de vedere psihic”, a mai spus Paolo Sartori.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close