Antena 3 CNN Actualitate Ion Ţiriac şi-a văzut dosarul la CNSAS

Ion Ţiriac şi-a văzut dosarul la CNSAS

Ion Ţiriac şi-a văzut dosarul la CNSAS
26 Apr 2007   •   23:14

Ion Ţiriac a trecut joi pe la CNSAS să vadă cât de interesată a fost Securitatea de el! Cel mai bogat om din România doar şi-a răsfoit dosarul de ?urmărit?. Surse din CNSAS spun că în dosar sunt câteva elemente speciale, altele decât de sportiv pe care Securitatea a stat cu ochii. Pentru că Ion Ţiriac nu ocupă nicio funcţie publică, Colegiul CNSAS nu are însă motive să-i analizeze dosarul şi nici să dea vreun verdict. Oricum, singurul român din topul Forbes priveşte cu zîmbetul pe buze interesul Securităţii pentru el, un interes care l-a urmărit ca o umbră, toată viaţa!

Timpul costă bani. Asta ştie cel mai bine un om de afaceri. Ion Ţiriac n-a pierdut vremea la sediul CNSAS. A stat doar o oră şi jumătate. Şi-a văzut voluminosul dosar şi chiar a răsfoit două-trei pagini. La ieşire le-a dat de înţeles jurnaliştilor c-a fost urmărit de când a început să joace tenis şi să iasă în străinătate.

Detalii despre dosar, n-a vrut să dea. Dar vizita la CNSAS nu părea să-l fi tulburat. Era pus pe glume: ?Şi spuneţi că n-aţi turnat pe nimeni, nu??
Încă nu! Dar timpul nu-i trecut, să ştii!


Despre dosarul lui Ţiriac, unii membrii ai colegiului nu ştiau prea multe. Alţii... au aflat câte ceva. ?Bietul Ţiriac! Dacă o avea vreun dosar de reţea, e nevinovat faţă de ăştia grei, care nu au dosare şi nu te poţi lega de ei?, spune Constatin Ticu Dumitrescu.

Ion Ţiriac a plecat de la CNSAS cu zâmbetul pe buze. Nu înainte însă de a le ura ceva ziaristilor: ?Să trăiţi mai bine!?

Observator

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close