Antena 3 CNN Actualitate Povestea tristă de viață a celei mai frumoase femei din lume în uniformă. Prin ce a trecut românca acum doi ani

Povestea tristă de viață a celei mai frumoase femei din lume în uniformă. Prin ce a trecut românca acum doi ani

Povestea tristă de viață a celei mai frumoase femei din lume în uniformă. Prin ce a trecut românca acum doi ani
Sursa foto: Facebook / Irina Dragan
22 Feb 2016   •   14:49
Cea mai frumoasă femeie în uniformă din lume este purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Irina Drăgan, potrivit unui top al celor mai frumoase femei în uniformă realizat de un site american.

Pe locul doi s-a clasat o angajată din armata Rusiei, iar pe locul 3 o femeie-soldat din armata australiană. În clasament, România a obţinut 2.656 de voturi, adică 17% din numărul total de voturi.

„Colegii m-au felicitat și le mulțumesc pentru susținere. Pentru mine asta cred că este cel mai important, faptul că îi am alături”, a spus Irina Drăgan, luni, la Antena 3.

Irina Drăgan nu este la primul titlu de acest fel, ea fiind aleasă și în anul 2013 ca cea mai frumoasă femeie din lume în uniformă.”

Dar povestea Irinei Drăgan este mult mai complicată decât se știe. Conform publicației 7est, la începutul anului 2014, Irina Drăgan a trecut printr-o tragedie cumplită. Soțul acesteia, tot angajat MAI, a murit la doar 40 de ani, din cauza unei boli incurabile. Irina Drăgan are 37 de ani si este mama unei fetite de patru ani.



×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close