Antena 3 CNN Actualitate Iubitul a spus că a găsit-o moartă, lângă el, când s-a trezit. Descoperirea şocantă făcută de medici la autopsie

Iubitul a spus că a găsit-o moartă, lângă el, când s-a trezit. Descoperirea şocantă făcută de medici la autopsie

Iubitul a spus că a găsit-o moartă, lângă el, când s-a trezit. Descoperirea şocantă făcută de medici la autopsie
07 Noi 2016   •   18:12

O tanara foarte frumoasa si populara, in varsta de 18 ani, a murit in imprejurari invaluite in mister in timpul unui festival muzical. Olivia Christopher a fost gasita moarta de catre iubitul ei in cortul pe care il imparteau, dimineata, in jurul orei 11:00 relateaza Daily Mail.

Cei doi se aflau la festivalul BoomTown Fair, care se tine anual in Winchester, Hampshire, Marea Britanie. Incidentul socant s-a petrecut la sfarsitul lunii august si in toata aceasta perioada moartea Oliviei a fost un mister.

Parintii socati de moartea ei au aflat acum adevarul crunt; Olivia a murit din cauza unei supradoze de droguri combinate cu somnifere. Testele toxicologice au aratat ca tanara luase cocaina, ketamina, ecstasy si LSD, combinatia, dar si cantitatea fiindu-i fatale.

Dan Holmes, iubitul tinerei, a fost audiat dupa tragicul incident si a spus atunci ca a vazut-o pe Olivia luand foarte multe droguri, insa parintii ei au refuzat sa accepte afirmatiile pana acum, cand au fost pusi in fata probelor.

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close