Antena 3 CNN Actualitate Jaf de două miliarde la Focşani. Casierul unei societăţi, sechestrat în trafic

Jaf de două miliarde la Focşani. Casierul unei societăţi, sechestrat în trafic

Jaf de două miliarde la Focşani. Casierul unei societăţi, sechestrat în trafic
Sursa foto: dacia logan mpv
11 Feb 2009   •   20:28

Oamenii cinstiţi îşi iau salariul la pontaj, hoţii îşi primesc plata la pont. Un pont de două miliarde de lei vechi a fascinat mai mulţi infractori. Aceştia au sechestrat în trafic casierul unei societăţi şi l-au lăsat fără banii de încasări.
Hoţii ştiau ziua, ora şi felul în care casierul firmei de construcţii transportă banii. Sincronizarea a fost perfectă. Când casierul a ieşit cu maşina pe porţile societăţii, alte două autoturisme i-au blocat calea. Nu a mai avut timp nici să-şi blocheze uşile.
"Au venit băieţii cu maşinile, l-au blocat aici, l-au scos, i-au dat una în faţă. I-au luat geanta cu bani şi au fugit", declară un martor.
Casierul, fost maior de armată, a prins glas abia după ce agresorii săi au plecat în trombă. A strigat, dar hoţii apucau deja să iasă din Focşani. Un telefon la 112 şi într-o jumătate de oră, drumurile din judeţ erau înţesate de filtre.
Doi dintre suspecţi au căzut deja în plasa poliţiştilor. Împărţiseră prada şi aveau la ei doar o parte din suma furată de la societatea de construcţii. Cealaltă maşină, cu număr de Italia, este dată în urmărire.
Patronul firmei a ieşit cel mai şifonat din acest jaf - şi jefuit şi amendat. Poliţiştii l-au taxat cu 5.000 de lei pe vrâncean pentru că a încercat să transporte o avere, fără paza necesară.
Observator

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close