Antena 3 CNN Actualitate Jaf în plină zi la un magazin alimentar din judeţul Giurgiu (VIDEO)

Jaf în plină zi la un magazin alimentar din judeţul Giurgiu (VIDEO)

Jaf în plină zi la un magazin alimentar din judeţul Giurgiu (VIDEO)
Sursa foto: Hoate
08 Aug 2009   •   19:54

Două femei au jefuit, în plină zi, un magazin. Imaginile surpinse de camerele de supraveghere arată cum cele două iau marfa de pe rafturi şi o ascund sub rochii, timp în care, alte două femei o ţin de vorbă pe vânzătoare, pentru ca în final acestea să cumpere doar două acadele.

Patru femei de etnie rromă au pătruns într-un magazin alimentar din satul Gorneşti, judeţul Giurgiu. Pentru că ştiau foarte bine ce au de făcut, două dintre ele rămân la casă special ca să îi distragă atenţia vânzătoarei. Sub pretextul că vor să cumpere mai multe lucruri, au pus-o pe femeie să i le cântărească. Văzând că celelalte două se tot foiesc printre rafturi, vânzătoarea a intrat la bănuieli.

Patronul magazinului susţine că vânzătoarea, care este chiar soţia acestuia, le-a avertizat pe femei că magazinul este supravegheat video, dar acestea nu au ţinut cont de avertisment. Timp de aproape 10 minute cele două femei care se plimbau printre rafturi şi-au îndesat în fustele lungi tot ce le-a picat în mână: ulei, cafea, şampon, chiar şi fasole. Apoi s-au îndreptat spre casă. Până la urmă au cumpărat două acadele.

După ce au plecat vânzătoarea s-a dus la rafturi să verifice. A descoperit lipsa mărfii şi l-a chemat pe patron. Iar imaginile de supraveghere urmau să arate metoda prin care furau femeile din magazin. Proprietarul a mers cu ele la poliţie, care va acţiona acum conform legii.



Antena 3

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close