Antena 3 CNN Actualitate Jaf spectaculos la Botoșani. Cum se sparge o maşină în miezul zilei - VIDEO

Jaf spectaculos la Botoșani. Cum se sparge o maşină în miezul zilei - VIDEO

Jaf spectaculos la Botoșani. Cum se sparge o maşină în miezul zilei - VIDEO
Sursa foto: foto: captura Youtube
19 Iul 2016   •   20:26

Un hoţ cu mult tupeu a reuşit să dea o spargere chiar în miezul zilei, în centrul municipiului Botoşani. Acesta a reuşit în doar câteva secunde să pătrundă în interiorul unei maşini.

Un botoşănean care s-a dus la cumpărături în Piaţa Centrală a municipiului Botoşani s-a trezit cu maşina spartă. Şi asta în condiţiile în care a lipsit doar câteva minute şi era miezul zilei. Mai mult decât atât zona este centrală şi foarte circulată, scrie adevarul.ro.

Incidentul a avut loc în urmă cu patru zile, iar botoşăneanul a alertat Poliţia imediat ce a găsit geamul lateral al maşinii spart. A avut noroc că nu a lăsat nimic de valoare în maşină. Cu ajutorul camerelor de supraveghere din zonă, a fost reconstituit modul de operare extrem de rapid al spărgătorului.

Înregistrările arată cum individul aşteaptă să treacă câţiva oameni şi cu ajutorul unei bujii sparge cu uşurinţă geamul lateral al portierei din spate. Ascuns de oamenii ce trec pe trotuarul celălalt, acesta controlează nestingherit maşina, pe bancheta din spate.

Din cauza altor trecători este nevoit să fugă şi nu mai apucă să deschidă şi portiera din faţă. Stă pur şi simplu pe cealaltă parte a străzii, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Trecătorii au observat în cele din urmă geamul spart şi îşi face apariţia şi proprietarul maşinii care a anunţat Poliţia. Cu ajutorul imaginilor, tânărul spărgător a fost identificat. De altfel acesta ar fi un cunoscut al poliţiştilor botoşăneni în materie de spargeri auto.

×
Subiecte în articol: jaf
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close