Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Exces de putere! Avem tabelul cu șpăgile din dosarul lui Sebastian Vlădescu

Exces de putere! Avem tabelul cu șpăgile din dosarul lui Sebastian Vlădescu

O parte din șpagă ar fi ajuns la Emil Boc și la fostul ministru PDL al Transporturilor, Anca Boagiu, susțin doi martori din dosar.

Exces de putere! Avem tabelul cu șpăgile din dosarul lui Sebastian Vlădescu
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    20 Dec 2019   •   22:00

Fostul ministru al Finanţelor Sebastian Vlădescu a fost trimis în judecată, în stare de libertate, pentru luare de mită şi trafic de influenţă în dosarul instrumentat de DNA şi care vizează plata lucrărilor la tronsonul de cale ferată Bucureşti – Constanţa.

De asemenea, au fost trimişi în judecată Cristian Boureanu, fostul secretar de stat din Ministerul Transporturilor Constantin Dascălu, Mircea Ionuţ Costea, fost angajat în cadrul Ministerului Finanţelor, dar şi administratorul unei firme.

Potrivit rechizitoriul din dosar, o parte din șpaga uriașă luată de Sebastian Vlădescu, fost ministru de Finanțe, ar fi ajuns și la Emil Boc dar și la fostul ministru PDL al Transporturilor, Anca Boagiu.

Doi martori din dosar au declarat că o parte din bani ar fi trebuit să ajungă și la Radu Berceanu, însă acesta are calitate de martor în dosarul lui Vlădescu.

Avem tabelul cu șpăgile din dosarul lui Sebastian Vlădescu

Potrivit unui comunicat al DNA, dosarul are ca obiect infracţiuni de corupţie săvârşite în perioada 2005-2017, respectiv plăţi în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro de către o companie străină, cu titlu de comisioane, unor oficiali români în legătură cu încheierea şi executarea unor contracte de reabilitare a liniei ferate.

Aflați mai multe informații urmărind materialul video de mai jos!

Avem tabelul cu șpăgile din dosarul lui Sebastian Vlădescu

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close