Antena 3 CNN Actualitate Justiție Gabriela Firea, audiată la Parchet în dosarul în care îl acuză pe Traian Băsescu de șantaj

Gabriela Firea, audiată la Parchet în dosarul în care îl acuză pe Traian Băsescu de șantaj

Gabriela Firea, audiată la Parchet în dosarul în care îl acuză pe Traian Băsescu de șantaj
25 Mar 2016   •   14:10

Gabriela Firea este la Parchetul General, acolo unde dă declaraţii în dosarul în care îl acuză pe Traian Basescu de ameninţare şi şantaj. Senatoarea nu s-a înţeles cu fostul preşedinte, aşa că medierea a fost anulată.

Detalii în exclusivitate de la discuţia avută cu procurorii veţi putea afla astăzi, la ora 17.00, când Gabriela Firea este invitata Alessandrei Stoicescu, la emisiunea 100 de minute.

Traian Băsescu a cerut medierea în dosarul în care Gabriela Firea l-a acuzat de șantaj și amenințare, după ce fostul președinte i-a spus senatoarei PSD, dintr-o emisiune televizată, că s-ar putea să nu-și mai găsească soțul acasă.

"Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a spus Traian Băsescu.

Senatoarea PSD a depus, în 16 aprilie 2014, la Parchetul instanţei supreme, o plângere pe numele lui Traian Băsescu, pentru ameninţare şi şantaj.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea santaj
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close