Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: Ce a făcut Tudorel Toader e secundar și foarte puțin important. Iohannis a fost candidatul unui sistem

Mircea Badea: Ce a făcut Tudorel Toader e secundar și foarte puțin important. Iohannis a fost candidatul unui sistem

Mircea Badea: Ce a făcut Tudorel Toader e secundar și foarte puțin important. Iohannis a fost candidatul unui sistem
31 Oct 2018   •   23:51

Mircea Badea a vorbit în pasa emisiunii „Sinteza Zilei” cu „În gura presei” despre documentele referitoare la numirea procurorului general, Augustin Lazăr.

„Ceea ce ne încurcă pe noi, oamenii de rând, să înțelegem această speță este Tudorel Toader. Îl scoatem complet din discuție. Există un document de clasare, să îl studiem pe acesta. Lasați-l pe Tudorel Toader, acum avem un document, se numește ordonanța de clasare. Există declarația lui Augustin Lazăr, cu asta lucrăm. Avem acest document, care este un document oficial. Ce a făcut Tudorel Toader e secundar și foarte puțin important. Documentul este atât de tare, încât și ultimul prost va înțelege cât de crâncene sunt lucrurile. I-au clasat dosarul lui Iohannis, care era unul tăricel. Iohannis a fost „albit” cu două zile înainte de a-și depune candidatura. Realizezi că Iohannis a fost candidatul unui sistem”, a spus Mircea Badea. 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close