Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, laude pentru primarul sectorului 4, Daniel Băluță (PSD), la inaugurarea unei secţii UPU

Klaus Iohannis, laude pentru primarul sectorului 4, Daniel Băluță (PSD), la inaugurarea unei secţii UPU

Președintele Klaus Iohannis i-a lăudat joi pe primarul sectorului 4, Daniel Băluță, pe reprezentanții Ministerului Sănătății și pe cei ai Departamentului pentru Situații de Urgență pentru modul în care au colaborat cu Executivul și pentru construcția noii unităţi UPU de la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din București.

Klaus Iohannis, laude pentru primarul sectorului 4, Daniel Băluță (PSD), la inaugurarea unei secţii UPU
Sursa foto: presidency.ro
de Georgiana Adam    |    27 Mai 2021   •   14:24

"Am venit astăzi la o unitate UPU nouă, care se va deschide zilele următoare, apărută dintr-o colaborare foarte bună între Primăria sectorului 4 și Ministerul Sănătății. 

Dacă lucrează împreună autoritățile locale și cele centrale, pot ieși lucruri foarte bune. Primăria s-a ocupat de clădire, Ministerul Sănătății – de dotare. 

Vă felicit pe toți cei care ați contribuit la realizarea acestei unități de primiri urgențe. Îi rog pe ceilalți să urmeze acest exemplu", a declarat președintele Klaus Iohannis, joi, aflat în vizită la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Totodată, şeful statului a avut, joi, şi prima apariție publică fără masca de protecție. El a lăudat și prestația personalului medical şi a adăugat că "a fost un an infernal pentru personalul din medicina de urgență".

"Știu că ați lucrat până la epuizare, ați salvat foarte multe vieți și ați contribuit semnificativ la buna gestionare a situațiilor complicate în această pandemie. Împreună cu tot personalul medical ați fost în prima linie", a mai spus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a vizitat Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Bagdasar-Arseni, cu ocazia Zilei Internaționale a Medicinei de Urgență.

×
Subiecte în articol: Daniel Băluţă Klaus Iohannis
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close