Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, mesaj pentru militarii români răniți în Afganistan: „Multă putere să treacă cu bine peste aceste momente critice”

Klaus Iohannis, mesaj pentru militarii români răniți în Afganistan: „Multă putere să treacă cu bine peste aceste momente critice”

Klaus Iohannis, mesaj pentru militarii români răniți în Afganistan: „Multă putere să treacă cu bine peste aceste momente critice”
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Apr 2019   •   15:22

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj militarilor români răniți în Afganistan și familiilor acestora. 

„Gândurile mele se îndreaptă astăzi către militarii români răniți în timpul misiunii pe care o desfășoară în Afganistan. Le urez însănătoșire grabnică și multă putere să treacă cu bine peste aceste momente critice. De asemenea, familiilor militarilor noștri le transmit că sunt alături de ele și le asigur că cei dragi primesc cele mai bune îngrijiri medicale.

Militarii români dau dovadă întotdeauna de profesionalism, iar dedicarea cu care își desfășoară activitatea în teatrele de operații contribuie la menținerea păcii și securității internaționale”.

Citiți și Patru militari români, răniți în Afganistan după un atac al insurgenților

Patru militari români au fost răniți sâmbătă, în Provincia Kandahar din Afganistan. Coloana de vehicule blindate operată de Batalionului 300 Protecția Forței “Sfântul Andrei” în care se aflau militarii a fost atacată. 

Răniții se află acum la un spital din Kandahar și sunt în stare stabilă, a spus Oliver Anghel, purtător de cuvânt MApN.

Citiți și MApN, detalii legate de starea celor patru militari români răniți în Afganistan

 

×
Subiecte în articol: mesaj romani Afganistan Klaus Iohannis
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close