Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, reacţie după mesajele de solidaritate de la oficialii străini

Klaus Iohannis, reacţie după mesajele de solidaritate de la oficialii străini

Klaus Iohannis, reacţie după mesajele de solidaritate de la oficialii străini
02 Noi 2015   •   19:07

Preşedintele Klaus Iohannis scrie, într-un mesaj postat pe Facebook, că este impresionat de mesajele de solidaritate primite de la şefi de state, de guverne, de la ambasadorii aflaţi la Bucureşti, menţionând că "sunt cuvinte calde, de susţinere şi încurajare transmise tuturor românilor".

"Sunt impresionat de mesajele de solidaritate primite de la şefi de state, de guverne, de la ambasadorii aflaţi la Bucureşti şi de la prieteni ai României din afara graniţelor", arată preşedintele, în mesajul postat luni seară pe Facebook.

El subliniază că mesajele primite conţin cuvinte de susţinere şi de încurajare transmise tuturor românilor.
"Sunt cuvinte calde, de susţinere şi încurajare transmise tuturor românilor, pe care le citesc cu multă emoţie. Le mulţumesc tuturor!", mai scrie preşedintele Iohannis.

Potrivit ultimului bilanţ, în urma incendiului izbucnit vineri noapte în clubul Colectiv au murit 31 de persoane, ultima - un tânăr neidentificat de la Spitalul de Arşi - în cursul zilei de luni. Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, până la 90 fiind în stare critică şi gravă.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close