Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis: România condamnă cu fermitate atacul de la Ankara și rămâne angajată în lupta împotriva terorismului

Klaus Iohannis: România condamnă cu fermitate atacul de la Ankara și rămâne angajată în lupta împotriva terorismului

Klaus Iohannis: România condamnă cu fermitate atacul de la Ankara și rămâne angajată în lupta împotriva terorismului
Sursa foto: Foto: Facebook
14 Mar 2016   •   11:09

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis omologului său turc, Recep Tayyip Erdogan, un mesaj de condoleanțe în care condamnă cu fermitate atacul terorist care a avut loc duminică în Ankara și precizează că România rămâne angajată în lupta împotriva terorismului.

 "Am primit cu tristețe vestea atentatului care avut loc la Ankara în seara zilei de 13 martie 2016. Vă asigur că România este alături de dumneavoastră și de poporul turc în aceste momente grele și doresc să transmit cele mai sincere condoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viața, cât și tot sprijinul pentru autoritățile din Turcia", afirmă șeful statului în mesaj, potrivit Agerpres.

El subliniază că România "condamnă cu fermitate acest nou atac soldat cu numeroase victime nevinovate și rămâne angajată să lupte alături de Turcia și comunitatea internațională împotriva terorismului".

Cel puțin 37 de persoane au fost ucise și peste o sută rănite, duminică seara, într-un atentat cu mașină-capcană în centrul Ankarei.

×
Subiecte în articol: Recep Tayyip Erdogan Klaus Iohannis
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close