Antena 3 CNN Actualitate La un pas de tragedie! Un bărbat gelos pe soție a vrut să se arunce în aer

La un pas de tragedie! Un bărbat gelos pe soție a vrut să se arunce în aer

La un pas de tragedie! Un bărbat gelos pe soție a vrut să se arunce în aer
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
08 Ian 2016   •   08:25

A fost panică într-o localitate din judeţul Buzău, după ce un bărbat a ameninţat că se aruncă în aer. Omul era supărat că soţia l-a înşelat şi s-a baricadat în casă cu două butelii.

Negociatorii au încercat mai bine de trei ore să îl facă să se răzgândească, dar nu au reuşit. Până la urmă au intervenit jandarmii în momentul în care bărbatul a dat drumul la gaz.

Bărbatul de 34 de ani lucrează de câţiva ani ca măcelar în Suedia. Omul s-a întors în ţară ca să îşi petreacă sărbătorile alături de soţie şi de fetiţa lor. Acasă a aflat însă că femeia îl înşeală şi că vrea să plece de acasă. Supărat, bărbatul a luat două butelii de gaz şi s-a blocat în casă, ameninţând că se aruncă în aer.

Negociatorii s-au chinuit mai bine de trei ore să îl facă pe bărbat să renunţe la gestul extrem. Poliţiştii şi pompierii au înconjurat zona pentru că exista pericol de explozie. Bărbatul nu s-a lăsat înduplecat şi a dat drumul la gaz, moment în care jandarmii au intervenit în forţă în locuinţă.

Bărbatul a fost reţinut şi amendat pentru tulburarea liniştii publice. În plus, a fost dus la un spital de psihiatrie, unde medicii vor decide dacă are sau nu discernământ.

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close