Legătura dintre Diana Șoșoacă și Dana Budeanu. Dezvăluirea făcută de Mircea Badea

de Gabriel Dano    |    15 Feb 2021   •   23:31
Legătura dintre Diana Șoșoacă și Dana Budeanu. Dezvăluirea făcută de Mircea Badea

Mircea Badea a comentat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, declarațiile recente ale senatoarei Diana Șoșoacă. Vorbele sale l-au făcut să reacționeze pe liderul AUR George Simion, prezent de asemenea în emisiunea moderată de Mihai Gâdea.

"Eu țin cu doamna Șoșoacă, indiferent ce, adică n-am cum să... O simpatizez. Țin cu doamna Șoșoacă și cu doamna Budeanu", a dezvăluit Mircea Badea.

întrebat care este legătura dintre cele două, Mircea a răspuns:

"Legături nu știu dacă există, dar similitudini mai există în unele abordări, nu în toate, sigur. Deci, eu sunt un susținător, îl susțin și pe domnul Simion, nu e nicio problemă, dar totuși mai mult o susțin pe doamna Șoșoacă. M-ai întrebat așa ca observator al scenei publice și atunci n-ai cum... Sunt statornic - dacă am început cu doamna Șoșoacă să o prefer, cumva rămân încremenit în proiect cel puțin o 'peroadă'".

Liderul AUR George Simion, prezent în platou a reacționat imediat:

"Dar o perioadă e o lună, două luni, trei luni. Important e că o simpatizăm în momentul acesta amândoi pe doamna Budeanu, care ne rupe pe genunchi, desigur, dar este foarte sinceră și spațiul românesc are nevoie de personaje sincere".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close