Antena 3 CNN Actualitate Liber pe străzile din Bucureşti. Un violator periculos, scos din arest pe motiv de boală, este de negăsit

Liber pe străzile din Bucureşti. Un violator periculos, scos din arest pe motiv de boală, este de negăsit

Liber pe străzile din Bucureşti. Un violator periculos, scos din arest pe motiv de boală, este de negăsit
Sursa foto: violator in libertate
24 Feb 2009   •   20:31

Un violator deosebit de periculos din Capitală este liber. Deţinutul a fost scos din arest pe motiv că suferă de boli care nu pot fi tratate în puşcărie.
Barbatul se numeote Dorel Lazar şi a fost cercetat pentru patru violuri. În urmă cu 10 ani şi-a violat până şi avocata desemnată să-l apere din oficiu. Femeia era însarcinată şi a pierdut copilul în urma violului. Bărbatul are numeroase condamnări pentru furt calificat şi tâlharie. Îşi ataca victimele în lift şi le viola sub ameninţarea cuţitului. Ultima data a fost închis în 2002, în Penitenciarul Rahova. Avea de ispăşit o pedeapsă de 13 ani şi jumătate.
Pe 15 ianuarie instanţa a decis, în baza unei expertize medico-legale să admită întreruperea pedepsei pentru două luni, pe motive medicale. Numai că Dorel Lazar nu s-a prezentat la periodic la poliţie, iar Judecătoria Sectorului 5 a decis să-i revoce în urmă cu o săptămâna ordinul de întrerupere a pedepsei.
Prea târziu, pentru că violatorul este acum de negăsit.
Observator

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close