Antena 3 CNN Actualitate Lider islamist: România ar trebui să treacă la islam!

Lider islamist: România ar trebui să treacă la islam!

Lider islamist: România ar trebui să treacă la islam!
27 Mar 2016   •   21:56

Anjem Choudary, se spune, este cel mai virulent și mai periculos predicator al radicalismului islamic din Marea Britanie și unul dintre cei mai ''gălagioși'' din lume. Ani la rând internetul l-a ajutat să-și împrăștie principiile fundamentaliste, să racoleze susținători ai ISIS în Europa și să-și arate satisfacția față de decapitarea unor prizonieri occidentali.

Echipa emisiunii În premieră l-a găsit în cartierul lui din nord-estul Londrei plimbându-se liniștit și punând la cale obiectivul căruia și-a dedicat toată viața: u stat mondial bazat pe Sharia, legea islamică aplicată cu toate restricțiile și pedepsele ei pe întreaga planetă - evident, pentru binele nostru al toturor, inclusiv al României.

Anjem Choudary este convins că islamul ar trebui să fie impus și în România.

Pentru că Dumnezeu a creat lumea și El e cel care ne-a dat responsabilități și datorii, suntem responsabili de implementarea legilor Lui. (...) Multe țărti au îmbrățișat deja islamul: Spania, Indonezia are Sharia deja de 800 de ani. Acesta este un model care cred că ar fi bun pentru România. Putem trăi unul lângă altul, nu trebuie să ne omorâm reciproc.

Dar, până la Sharia, spune liderul islamist, mai avem de îndeplinit o condiție....

 

 

 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close