Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, declarație incredibilă: „În 26 de ani, s-a furat peste tot. S-au risipit miliarde peste miliarde de euro”

Liviu Dragnea, declarație incredibilă: „În 26 de ani, s-a furat peste tot. S-au risipit miliarde peste miliarde de euro”

Liviu Dragnea, declarație incredibilă: „În 26 de ani, s-a furat peste tot. S-au risipit miliarde peste miliarde de euro”
Sursa foto: Foto: Facebook
07 Noi 2016   •   08:37

Liviu Dragnea susține că știe de ce în România nu s-au terminat autostrăzile în cei 26 de ani câți au trecut de la Revoluție.

„În 26 de ani, s-a furat peste tot. Nu am reuşit să facem o autostradă de la un capăt al ţării la altul, din mai multe motive. În primul rând, s-au furat mulţi banii”, a spus Dragnea la Realitatea TV.

Mai mult, acesta a menţionat că nu asta e cauza principală, problema fiind şi că „s-au risipit miliarde de euro”.

Totodată, Dragnea a afirmat că alte motive au fost incompetenţa, frica şi lipsa de rânduială în ceea ce înseamnă organizarea bugetului.

„În România s-au risipit banii, s-au risipit miliarde peste miliarde de euro, din hoţie, prostie, lipsă de strategie şi coerenţă, şi dorinţa de a guverna pentru mâine”, a mai spus liderul PSD.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close