Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, mesaj pentru Victor Ponta. Ce spune despre viitorul guvern PSD

Liviu Dragnea, mesaj pentru Victor Ponta. Ce spune despre viitorul guvern PSD

Liviu Dragnea, mesaj pentru Victor Ponta. Ce spune despre viitorul guvern PSD
06 Iun 2016   •   19:07

Preşedintele PSD Liviu Dragnea le transmite social-democraţilor să înceteze cu declaraţiile privind depunerea unei moţiuni de cenzură, cel care insistă cel mai mult pe acest subiect fiind fostul premier Victor Ponta, scrie Adevarul.

„Răspunderea pentru acest gest este răspunderea mea. Eu îmi pot asuma sau nu această răspundere. Mă voi gândi foarte bine, mă voi consulta cu oamenii cu care m-am consultat în general şi cu care am reuşit să nu iau decizii proaste, chiar dacă la vremea respectivă au fost controversate, au fost criticate. Câteodată îmi mai permit să nu urmez sfaturile unor oameni politici. Atât timp cât răspunderea e a mea, voi merge după gândurile mele. Eu cred că toţi colegii mei din partid să înţeleagă apelul meu pe care îl fac astăzi: să înceteze să mai facă asemenea afirmaţii în public şi să le discutăm în partid. E un sfat prietenesc pe care îl dau tuturor colegilor care au, repet, au intenţii de bună credinţă, dar decizia finală e la mine şi o vom lua în urma unor discuţii în partid”, a spus Liviu Dragnea, într-o conferinţă de presă.

Liderul PSD a spus că o victorie la alegerile parlamentare va aduce PSD din nou la guvernare. „Să ajungem după alegerile parlamentare, sper să câştigăm alegerile parlamentare şi să avem posibilitatea să facem majoritatea cu UNPR şi ALDE, după acele alegeri şi îi vom prezenta domnului preşedinte Iohannis o propunere a noastră pentru funcţia de prim-ministru, o propunere care se va face atunci. Vă garantez că PSD are posibilitatea să propună un prim-ministru care să formeze un guvern cel puţin la fel de bun ca guvernul care şi-a încheiat mandatul astă toamnă. Eu iau în calcul să câştigăm alegerile parlamentare. Atunci când vom avea legitimitatea dată de votul cetăţenilor, care nu va mai putea fi contestată, vom face o propunere de prim-ministru“, a mai spus Dragnea.

 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close