Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, replică pentru adversarii politici: Le este frică că am putea să reușim

Liviu Dragnea, replică pentru adversarii politici: Le este frică că am putea să reușim

Liviu Dragnea, replică pentru adversarii politici: Le este frică că am putea să reușim
19 Apr 2019   •   16:02

UPDATE Liviu Dragnea, liderul social-democraților a ținut un discurs în ceea ce privește adversarii politici, dar și programele pe care aceștia le-au realizat și planurile pe care Partidul Social Democrat le are incluse în program.

„M-am tot gândit în ultima perioadă ce îi mână pe acești adversari ai noștri, și eu cred că sunt și ai României. Cred că le este frică că am putea să reușim. Reușita noastră este reușita fiecărui român. Va avea condiții mai bune în spitale, condiții mai bune de locuit.

Sunt speriați că în fiecare zi ies la iveală toate abuzurile pe care le-au făcut în ultimii ani. Ar fi bine ca toți românii să se trezească și să vadă ce se întâmplă în această țară. Le este frică pentru că pensionarii din România ar putea înțelelege cine îi sprijină și cine le-a vrut să le taie pensiile”.

În ceea ce privește domeniul sănătății, liderul PSD a adăugat:

 Avem contractate 40 de RMN-uri pentru toate spitalele județene.Am mărit salariile medicilor, la un nivel apropiat cu cei din Europa.

Am alocat sume uriașe pentru sănătate, dar nu putem accepta ca în spitale să fie mizerie. Nu vrem să mai regăsim situația în care o persoană intră sănătoasă și va ieși bolnavă”.

Președintele PSD a avut o replică ironică și la adresa lui Augustin Lazăr:

„Sunt puțin mâhnit că a ieșit Lazăr la pensie și trebuie să mă înțelegeți. Are o pensie uriașă”, a precizat acesta.

----------------------------

Liderul social-democraților Liviu Dragnea, a participat la un miting electoral la Botoşani, vineri, împreună cu premierul Viorica Dăncilă.

Aceștia au asistat și la conferința în cadrul căreia au fost aleşi liderii locali ai partidului. 

„Este un moment important nu numai pentru Botoșani, este un moment important pentru Partidul Social Democrat.

Fiecare membru de partid, fiecare cetățean este imporant pentru noi. Avem un program de guvernare foarte bun, care a avut ca obiectiv central cetățeanul. Un proiect guvernamentul unde am cuprins creșterea veniturilor îm diferite sectoare de activitate, cu efort și cu sprijunul fiecăruia dintre noi. Nu este ușor. Nu îmi este ușor.

Am fost cel mai atacat prim-ministru după anul 1989, dar nu voi face niciun pas înapoi, pentru că am o datorie față de țara mea, fața de cei care ne-au acordat această încredere”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

„Am învățat să conjugăm verbul a construi împreună cu dumneavoastră. Au venit alții și au conjugat verbul a demola. România și românii au nevoie de Partidul Social Democrat, este singul partid alături de cetățeni care apără România.

Va fi veni anul 2020 cu alte rânduri de alegeri. Eu cred că trebuie să tratăm cu multă atenție, ca fiecare dintre noi să ne gândim ce Românie vrem să lăsăm copiilor noștri. Dacă jignirile și trădarea țării sunt mai importante decât realizările pe care le are Partidul Social Democrat.

70% din deciziile de la Bruxelles se armonizează în legislația noastră. Trebuie să avem grijă ca într-o Uniune să se regăsească și proiectele României.  De ce să trimitem oameni la Bruxelles, oameni care votează rezoluții împotriva României. 

Eu cred că alegerea nu este grea. Prezența noastră aici, arată faptul că vreți să mergeți pe drumul cel bun. Să nu uităm că cei care își spun astăzi liberali, erau cei care luau decizii împotriva dumneavoastră”, a precizat Viorica Dăncilă. 

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea viorica dancila
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close