Antena 3 Actualitate Liviu Pleșoianu, prima reacție după rezultatele exit-poll la europarlamentare: „Am avut dreptate. Voi lupta în continuare pentru toate lucrurile în care cred”

Liviu Pleșoianu, prima reacție după rezultatele exit-poll la europarlamentare: „Am avut dreptate. Voi lupta în continuare pentru toate lucrurile în care cred”

26 Mai 2019   •   21:57
Liviu Pleșoianu, prima reacție după rezultatele exit-poll la europarlamentare: „Am avut dreptate. Voi lupta în continuare pentru toate lucrurile în care cred”

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu a declarat pe pagina sa de facebook, imediat după rezultatele exit-poll din cadrul alegerilor europarlamentare, că va continua să creadă în tot ceea ce a spus anterior și va lupta pentru faptele și convingerile sale.

„Am avut dreptate în tot ce am spus, încă din decembrie 2016, când mulți se uitau lung la mine și ridicau din sprâncene... În ce mă privește, nicio grijă – voi lupta în continuare pentru toate lucrurile în care cred, pentru toate lucrurile pe care le spun și pentru toate lucrurile pe care le fac. Eu NU sunt genul de om care își schimbă discursul, faptele și convingerile în funcție de cum bate vântul. Fie să FIM!

P.S. ...Un singur lucru mă frământă totuși cu referire la specia umană, raportat la aceste alegeri: câți dintre cei 7,4 milioane de români care au ieșit în 2012 la referendumul împotriva lui Băsescu, al cărui șef de campanie a fost Vasile Blaga, au votat acum pentru lista PNL care îl conține pe... Vasile Blaga? Neliniștitoare întrebare...”, a declarat Liviu Pleșoianu pe pagina sa de facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close