Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident între două motociclete, după o întrecere pe un drum din Topoloveni, Argeş

Accident între două motociclete, după o întrecere pe un drum din Topoloveni, Argeş

Un accident grav a avut loc sâmbătă după amiază în cartierul Țigănești din Topoloveni, Argeș. După o șicanare în trafic unul din motocicliști l-a acroșat pe celălalt. În urma impactului cei doi s-au rostogolit pe carosabil izbindu-se într-un final de un stâlp.

Accident între două motociclete, după o întrecere pe un drum din Topoloveni, Argeş
Sursa foto: ISU Argeş
de Mariana Zaharia    |    Claudia Popovici    |    14 Aug 2021   •   22:46

Potrivit martorilor cei doi motocicliști aveau viteze amețitor de mari. La un moment dat unul dintre ei, un bărbat de 31 de ani, din Topoloveni l-a acroșat pe celalalt, un bărbat de 30 de ani, din Mioveni.

În urma impactului cei doi motocicliști s-au răsturnat pe carosabil, primul izbindu-se de un stâlp, spun polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni din verificările preliminare.

Bărbatul de 31 de ani, din Topoloveni, a fost transportat la spital, cu diagnostic preliminar de fractură gambă stângă. Celalalt motociclist a refuzat transportul la o unitate medicală.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

 

×
Subiecte în articol: accident motociclete Topoloveni Argeş
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close