Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident spectaculos în București. Polițist rutier, lovit de un şofer care circula cu viteză. Cum s-a terminat urmărirea VIDEO

Accident spectaculos în București. Polițist rutier, lovit de un şofer care circula cu viteză. Cum s-a terminat urmărirea VIDEO

Un agent de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, care a oprit un șofer pentru că depășise limita admisă pe artera Ștefan cel Mare din București, a fost târât cu autovehiculul. În zona Perla, șoferul a executat o manevră si a lovit un panou matalic de protecție al unei construcții.

Accident spectaculos în București. Polițist rutier, lovit de un şofer care circula cu viteză. Cum s-a terminat urmărirea VIDEO
30 Mai 2020   •   11:21

Incidentul s-a produs sâmbătă noapte, în jurul orei 02.30.

Un agent de poliție din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Sos. Ștefan cel Mare, a efectuat semnal regulamentar de oprire față de un conducător auto care înregistrase o viteză peste limita admisă pe arteră, conform măsurătorii cu aparatul radar.

Conducătorul auto a refuzat să se legitimeze, fapt pentru care s-a incercat extragerea acestuia din mașină, moment în care a demarat cu agentul de poliție agățat de autovehicul. Șoferul și-a continuat deplasarea, fiind urmărit de către colegii de echipaj ai polițistului rutier. La intersecția Șos. Ștefan cel Mare cu Calea Dorobanților, conducătorul auto a executat o manevră, si a lovit un panou matalic de protecție al unei construcții. 

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri. În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 41 de ani.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, la acest moment procurorul de caz desfășurând activități în dosar. Polițistul implicat în incident a fost rănit ușor.

Accident spectaculos în București. Polițist lovit de un șofer oprit în trafic. Cum s-a terminat operațiunea

 

 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Preţuri mai mari pentru carburanţi de la 1 iulie
x close