Antena 3 CNN Actualitate Locale Alunecare de teren pe drumul ce leagă Brașovul de Ploiești. Circulația pe DN1A, afectată

Alunecare de teren pe drumul ce leagă Brașovul de Ploiești. Circulația pe DN1A, afectată

Drumul naţional 1 A care face legătura între Ploieşti şi Braşov este afectat de o alunecare de teren, la graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşov. În urma dislocării pământului, parapetul de pe marginea drumului s-a înclinat.

Alunecare de teren pe drumul ce leagă Brașovul de Ploiești. Circulația pe DN1A, afectată
de Alexandra Dima    |    01 Aug 2021   •   11:31

Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, alunecarea de teren s-a produs la kilometrul 168, între Vălăşoaia şi limita cu judeţul Prahova, pe sensul de deplasare Braşov - Prahova.

Din cauza alunecării pământului parapetul de pe marginea şoselei s-a înclinat, iar carosabilul a crăpat. 

DN 1 A este o alternativă la drumul naţional, care face de asemenea legătura între Ploieşti şi Braşov, fiind circulat în special de autovehicule de mare tonal, care nu au acces pe DN 1, pe Valea Prahovei, în cursul săptămânii pe timp de zi şi nici în zilele de weekend.

Brașovul, afectat de codul roșu de ploi și vijelii

Mai multe localități din județul Brașov au fost sub cod roșu, sâmbătă, fiind semnalate averse torenţiale ce au depăşit 40-50 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină. 

Terenul a luat-o la vale, în urma precipitațiilor de sâmbătă, în satul Peștera, din județul Brașov, find afectate mai multe case și zeci de animale murind. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: DN1A Brașov Ploiești
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close