Antena 3 CNN Actualitate Locale Amendă de 7.000 de lei pentru şoferul care a scuipat un pieton, la Timişoara

Amendă de 7.000 de lei pentru şoferul care a scuipat un pieton, la Timişoara

Poliția s-a autosesizat după apariția unor imagini cu un șofer din Timişoara care înjură și scuipă un pieton care i-a stat în drum. Cel vinovat a primit o amendă de 7.000 de lei.

Amendă de 7.000 de lei pentru şoferul care a scuipat un pieton, la Timişoara
Sursa foto: Facebook/ 28Pro
de Silvia Preda    |    17 Feb 2022   •   21:08

Șoferul agresiv a fost filmat de tânărul care traversase regulamentar pe trecerea de pietoni și a evitat, la limită, să fie spulberat de conducătorul bolidului de lux.

Incidentul s-a produs în zona Spitalului Militar din Timișoara.

Cei doi au fost chemați la audieri

”Având în vedere imaginile video apărute pe un cont de socializare, în data de 16.02.2022, care prezentau o stare conflictuală între două persoane, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara s-au sesizat din oficiu, la scurt timp, și au identificat cele două persoane.

Persoanele identificate au fost invitate la sediul Poliției Municipiului Timișoara, acestea prezentându-se în cursul zilei de astăzi, iar în urma stabilirii cu exactitate a stării de fapt, polițiștii rutieri au aplicat tânărului de 28 de ani, din imagini, două sancțiuni contravenționale în valoare de 7.000 de lei, pentru pătrunderea cu autoturismul de pe partea carosabilă pe trotuar, conform prevederilor OUG 43/97 privind regimul drumurilor și pentru proferarea de injurii și expresii jignitoare unui cetățean, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a transmis Poliția din Timișoara.

Tânăr din Timișoara, scuipat și înjurat de un șofer care era să îl calce cu bolidul pe trecerea de pietoni

Ploaia de injurii și comportamentul șoferului, care scuipă și gesticulează, s-a întâmplat sub privirile șocate ale unui grup de elevi ai școlii din apropiere.

×
Subiecte în articol: Timișoara sofer pieton
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close