Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bătrân din Bihor a murit după ce i s-au aprins hainele în timp de gătea

Un bătrân din Bihor a murit după ce i s-au aprins hainele în timp de gătea

Un bărbat în vârstă de 94 de ani a murit, după ce, cel mai probabil, i s-au aprins hainele în timp ce gătea. S-a întâmplat luni în localitatea Săcueni, județul Bihor.

Un bătrân din Bihor a murit după ce i s-au aprins hainele în timp de gătea
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    22 Ian 2024   •   21:42

Prin apel la 112, ISU Bihor a fost sesizat luni cu privire la producerea unui incendiu la o locuință din Săcueni. Femeia care a sunat a precizat că a stins incendiul, care se manifesta la un aragaz și un scaun, și că proprietarul casei, pe care l-a găsit căzut în bucătărie, era, cel mai probabil, decedat.

Două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Săcueni, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității, au intervenit la acest caz.

Proprietarul casei prezenta arsuri de gradul III pe aproximativ 70% din suprafața corpului, fiind declarat decedat, scrie Mediafax.

Citeşte şiIncendiu puternic la depozitul unei fabrici de alimente, în Timiș. Zeci de pompieri intervin la fața locului

Echipajul de stingere a procedat la înlăturarea efectelor negative ale evenimentului și stabilirea cauzei probabile de producere a acestuia.

Potrivit pompierilor, bărbatul de 94 de ani a decedat, "după ce, cel mai probabil, într-o clipă de neatenție, i s-au aprins hainele de la flacăra aragazului, în timp ce gătea".

×
Subiecte în articol: Bihor incendiu Săcueni
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close