Antena 3 CNN Actualitate Locale Reacțiile clujenilor la un anunț de închiriere apartament: "Dacă ajungi pe marginea patului, dai cu capul în dulap" | Preţul cerut e scandalos

Reacțiile clujenilor la un anunț de închiriere apartament: "Dacă ajungi pe marginea patului, dai cu capul în dulap" | Preţul cerut e scandalos

Agenții imobiliari din Cluj uimesc potențialii chiriași cu ofertele lor. Un agent chiar i-a înfuriat după ce a propus spre închiriere un apartament ultracentral.

Reacțiile clujenilor la un anunț de închiriere apartament: "Dacă ajungi pe marginea patului, dai cu capul în dulap" | Preţul cerut e scandalos
Sursa foto: Gettyimages
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Dec 2023   •   23:54

"Chirie în CENTRU la bani de NIMIC!?  Apartament de închiriat cu 2 camere, Ultracentral. Suprafata 40 mp, 2 niveluri. Preț 490€, ușor negociabil", se arată în anunțul imobiliar.

Mesajul agentului imobiliar, publicat pe un grup de închiriere, a stârnit reacţii acide, arată stiridecluj.ro.

"Banii de nimic sunt acei bani căzuți din cer sau cei găsiți pe strada"

"Ăștia îs bani de nimic? Dacă era vreo 100 de euro poate, dar așa…"

"Da, mi se pare scump când nu ai dulapuri pentru haine, când la dormitor nu ai geam, când aproape peste tot este doar gresie…". 

"Bani de nimic", 490 euro? Oare știți ce salarii sunt în Cluj (majoritatea), sau că 3500-4000 lei e considerat un salariu bun? Și pe ce anume, mai exact, cereți 490 euro? Doar pentru că este situat în centru, imobilul fiind, în fapt, o cutie de chibrituri mica, îngrămădită, urâtă? Dacă ajungi pe marginea patului, dai cu capul în dulap sau în perete, dacă nu ar fi cabina de duș, când ai face duș și-ar curge apa peste chiuvetă și ai spăla toata baia, etc.

Eu, daca închiriez o cutie de carton în centru, să cer minimum 250 euro, nu? Că doar e în centrul Clujului, ce naiba! Irelevant ca în ea nu pun nimic, că e mică, că nu oferă prea multe condiții… Concluzia mea este ca ați luat-o razna. Tupeul și lăcomia au ajuns în Cluj la niște niveluri demne de noaptea minții".

×
Subiecte în articol: Cluj chirie apartament
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close