Antena 3 CNN Actualitate Locale "Dumnezeu ajută prin oameni" | Ei sunt cei doi polițiști care au salvat-o pe femeia înjunghiată de fostul iubit şi apoi ţinută să moară în maşină

"Dumnezeu ajută prin oameni" | Ei sunt cei doi polițiști care au salvat-o pe femeia înjunghiată de fostul iubit şi apoi ţinută să moară în maşină

Paul și Raul sunt cei doi poliţişti care au salvat-o la timp pe femeia înjunghiată de fostul iubit, din gelozie, în Mureş, şi plimbată prin oraş cu maşina, în speranţa că va muri. Agenţii de poliţie nu au stat pe gânduri şi au intervenit de urgenţă: "Omul potrivit la locul potrivit".

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Dec 2023   •   09:01

Femeia a fost salvată la timp de doi poliţişti care au văzut maşina parcată într-un loc nepermis şi au decis să verifice ce se intâmplă. Când i-a văzut, victima a strigat după ajutor.

"Doi polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Luduș, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat un autoturism staţionat pe DN15 (E60), în afara localităţii Iernut.

În urma verificărilor efectuate, aceştia au constatat că în interiorul autoturismului se aflau un bărbat şi o femeie, aceasta din urmă prezentând mai multe plăgi înjunghiate.

De îndată, au procedat la încătuşarea bărbatului în cauză, solicitând în acelaşi timp un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", a transmis Aurica Mate, purtător de cuvânt IPJ Mureș.

Omul potrivit la locul potrivit 

"Omul potrivit la locul potrivit, în sensul că am salvat o viaţă. Mă bucur că victima este în stare conştientă, la spital. Asta e datoria mea de poliţist, să salvez vieţi", a spus agent de poliţie Raul Ionaş.

"Pacienta este în stare generală bună, cu evoluţie favorabilă. Cnform prognosticului medicului curant, în aproximativ o săptămâna aceasta va putea fi externată", a precizat Mariana Negoiţă, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Târgu Mureş.

A înjunghiat-o de mai multe ori, apoi a plimbat-o cu mașina așteptând să moară Un caz cutremurător a avut loc în jud....

Publicată de Sindicatul Europol pe Duminică, 17 decembrie 2023

Dacă sunteţi victima violenţei domestice sau martor la astfel de abuzuri, puteţi cere ajutor la 0800 500 333. Serviciul este gratuit şi disponibil nonstop.În ajutorul victimelor, sunt pregătite să intervină echipe formate din specialişti din mai multe instituţii ale statului.

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close