Antena 3 CNN Actualitate Locale Doliu în familia SMURD. Un asistent medical, voluntar din tinerețe, a murit la 33 de ani

Doliu în familia SMURD. Un asistent medical, voluntar din tinerețe, a murit la 33 de ani

Doliu în familia SMURD. Un asistent medical, voluntar din tinerețe, a murit la 33 de ani
Sursa foto: foto: zi-de-zi.ro
12 Mar 2016   •   20:27

Lumea SMURD-ului  mureșean este îndoliată, după ce, aseară, a încetat din viață, la numai 33 de ani, Szasz Robert Szabolcs, în urma unui stop cardiac. Medicii au încercat să-l salveze, dar nu au reușit… Tânărul era asistent medical la SMURD, devenind voluntar la o vârstă fragedă, la 14 ani. Periodic, Szabi lucra în Iraq, dar nu a părăsit niciodată SMURD-ul. Pagina de Facebook a tânărului s-a umplut de sute de mesaje pline de durere aseară și în această dimineață, scrie zi-de-zi.ro.

Am aflat cu mare tristețe faptul că am pierdut unul dintre cei mai dedicați oameni cu care am lucrat în SMURD Târgu-Mureș. Szabi a devenit voluntar la SMURD când avea doar 14 ani. A studiat și a devenit asistent medical rămânând alături de noi în continuare. În această seară, doar la vârsta de 33 ani, a suferit un stop cardiac și în pofida încercărilor colegilor din Târgu-Mureș de a-l salva, din păcate Szabi ne-a părăsit! Nu am cuvinte să descriu ce simt și ce pierdere este plecarea lui dintre noi! Să-l odihnească Dumnezeu și condoleanțele mele familiei, prietenilor și colegilor lui. Sunt convins că el nu va fi uitat niciodată! Este trist când salvatorii nu pot fi salvați!”, a transmis medicul Raed Arafat.

Mai multe, pe zi-de-zi.ro.

×
Subiecte în articol: SMURD asistent medical Raed Arafat
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close